― تبلیغات ―

spot_img

درمان کم خونی ، برای کم خونی چی بخوریم؟

کم خونی ( انمی ) ، به طور کلی، ناشی از کاهش گلبول های قرمز خون است که سپس باعث کاهش اکسیژن در بدن...
خانهسبک زندگیرژیم و تغذیهانتخاب گوشت قرمز تازه

انتخاب گوشت قرمز تازه

انتخاب گوشت قرمز تازه ، روش ها و فوت و فن‌های خاصی دارد که در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم:

نکات مهم موقع خرید گوشت قرمز که باید آنها را رعایت کنیم

نکات مهم در انتخاب گوشت قرمز
  • رنگ گوشت ( رنگ صورتی و مایل به قرمز داشت نشان‌دهنده تازگی آن است – هرچه سن گاو پایین تر باشد رنگ گوشت قرمز تر و روشن تر می شود و هرچه سن گاو بالا می رود رنگ گوشت تیره تر می شود.)
  • بوی گوشت
  • نداشتن خون‌مردگی
  • میزان چربی گوشت  (هرچه سن گوساله کمتر باشد دارای چربی کمتری خواهد بود و بافت گوشت آن قرمزتر می باشد. علاوه بر این باید دقت داشته باشید که به طور کلی گوشت گاو نر دارای چربی کمتری نسبت به گوشت گاو ماده می باشد)
  • رنگ چربی گوشت( رنگ چربی روی گوشت در صورتی که زرد بود یعنی گوشت گاو ماده ولی سفید بود یعنی گوشت گاو نر )
  • استخوان (گاوهای نر دارای ابعاد و استخوان بندی درشت تری نسبت به گاوهای ماده می باشند )
  • بافت گوشت (گوشت تازه بافتی سفت، متراکم و خشک دارد. بافت عضلانی آن محکم و سفت است)
  • محل خرید (خرید از قصابی ها و فروشگاه های معتبر ( در صورت بسته ای بودن از مارک معروف خرید نمایید)

روش تشخیص گوشت قرمز نر و ماده

در صورتی که چربی روی گوشت به رنگ زرد بود می توانید مطمئن شوید که گوشت گاو ماده است و در صورتی که رنگ چربی موجود روی گوشت سفید رنگ و به صورت کشیده بود گوشتی که خریداری کرده اید گوشت گوساله نر است.

سخن پایانی

گوشت گوساله نر طعم خوبی دارد و زودپز می باشد ف که حتما برای کیفیت بهتر گوشت نر تهیه کنید معمولا گوشت های ماده را با قیمت های پایین تری نسبت به گوشت نر می‌فروشند که با توجه به توضیحات بالا نحوه شناسایی گوشت نر از ماده میتوانید به راحتی تشخیص دهید.

ارسال دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید